Bankrablás álomautókkal 1

Élelmes és céltudatos ausztrál bankrablók villámgyorsan megoldották egy Sydney-i fiók kipakolását: két lopott autót használtak, fényes nappal percek alatt végeztek.

Akár filmforgatásnak is hihették volna, olyan elképesztő precizitással zajlott le a szemtanúk állítása szerint egy bankrablás Sydney belvárosában, múlt pénteken késő délelőtt. 

Az utcába nagy sebességgel behajtott egy fekete Porsche Cayenne (2,1 tonna), egyenesen neki a bankfiók egyik ablakának. A terepjáróból három maszkos férfi ugrott ki, kezükben súlyos pörölyt cipelve. A későbbi beszámolókból kiderült, hogy a kasszákhoz mentek, és készpénzt követeltek.
Alig egy percig voltak bent, amikor megjelent az épület előtt egy hangosan hörgő, égszínkék Subaru Impreza WRX (265 LE, 343 Nm, 5,3 mp százra), a nehézfiúk zsákmányukkal együtt bepattantak, és már el is tűntek a helyszínről. 
Az eseményeket a szemközti ház egyik emeleti irodájából lefilmezték, illetve fotózták az ott dolgozók. 
Így a rendőrség viszonylag jó elképzelésekkel kezdhetett hozzá a nyomozáshoz – így például pillanatokon belül kiderítették, hogy mindkét jármű lopott volt. 
Még szép: ki az a bolond, aki saját kocsijával menne bankot rabolni, pláne hátra is hagyná azt…?
Anélkül, hogy bárkit erre buzdítanánk: ti milyen autókat választanátok egy ilyen jól kidolgozott munkához?