A Massachusetts állambeli Randolph városában élő, meg nem nevezett asszony Flordiába készült költözni: utolsó napját töltötte lakóhelyén, és alighanem utoljára parkolt volna le a ház előtt – ez az utolsó parkolás azonban végzetesnek bizonyult. 
A baleset szemtanúja és kis híján áldozata, egy Vito Martello nevű férfi másodpercekkel korábban fejezte be reggeli úszását, és egy nyugágyon pihent, amikor hatalmas dörrenéssel leomlott a társasház kerítése, és az udvaron át berepült egy Jeep Cherokee, egyenesen a medence közepébe. 
A férfi azonnal a süllyedő autó után ugrott. Noha mindkét első ablak le volt húzva, először nem tudta kihúzni a vezetőt, egy 58 éves asszonyt, mivel a felfúvódott légzsákok útját állták. Ekkor a túloldalról próbálkozott, sikerrel, és a közben a helyszínre érkező szomszédok segítségével másodperceken belül a felszínre segítették a vérző, eszméletlen asszonyt. A helyszínre érkező mentők megkísérelték az újraélesztést, ám nem jártak sikerrel.
Egy ismerőse szerint az asszony, aki évek óta élt a házban, korábban többször is szenvedett már agyvérzést, és kifejezetten nem szeretett vezetni.
Szerző: