Különösen a Holiday és a Holiday Plus parkoló volt népszerű, itt az előzetes foglalások alapján a 80 százalékos telítettséget is sikerült meghaladni.nA Budapest Airport négy különböző szintű parkolót kínál az online foglalási rendszerben, a Terminál, Business, Holiday és Holiday Plus közül lehet választani.

Az online foglalás lényege, hogy legkésőbb 24 órával a tervezett indulás előtt, akár otthon a számítógépről, akár okostelefonról előre lefoglalható és kifizethető a repülőtéri parkolás. Az autósnak ezek után csak ki kell nyomtatnia a foglalásról szóló vonalkóddal ellátott bizonylatot. Később, a repülőtéri parkolóba érve meg kell várni, amíg a rendszámfelismerő számítógépes rendszer automatikusan kiad számára egy jegyet, és máris be lehet hajtani a parkolóba.

Aki utazása előtt 24 órával online lefoglalja parkolóhelyét a repülőtéren, nemcsak garantáltan talál parkolóhelyet a nyári utazási csúcs idején, hanem jelentős, esetenként akár 60 százalékos kedvezményt is elérhet a parkolás árából, a parkolóhely típusától és az időponttól függően. Az árak kialakításánál a Budapest Airport azt vette figyelembe, hogy a parkolás ára legyen versenyképes egy oda-vissza repülőtéri taxis transzferrel a főváros területén belül.