Christopher Adamsnek kemény ifjúkora volt. A most harminchét éves férfi 1992 óta hatvankét alkalommal került összetűzésbe a törvénnyel, ennek több mint a felét autóvezetéssel kapcsolatos kihágások, törvényszegések tették ki. 

A férfi azonban azt mondja, mindez a múlt. Büntetéseit letöltötte, hét éve törvénytisztelő állampolgár, családapa, és szeretne dolgozni. “A taxizás kiválóan megfelelne nekem. Rugalmasan oszthatnám be az időmet. Már három éve van jogosítványom, és egyetlen egyszer sem büntettek meg.” 
Az önkormányzat illetékes bizottsága áprilisban elutasította Adams úr kérelmét, ő azonban fellebbezett, és a bíróság igazat adott neki. 
Indoklásunk szerint a felperes már nem ugyanaz az ember, aki volt, és rehabilitációjának végső lépése lehetne, ha munkát szerezhetne. 
A bizottság csalódottságát nem titkolva, és eredeti szakvéleményét fenntartva kiadta a férfi részére a taxiengedélyt, hangsúlyozva, hogy a személyfuvarozás bizalmi munka, amelyben a sofőr erkölcsi és fizikai felelősséggel tartozik utasaiért.