A 37 éves Amy Stiner és a 38 éves Melissa Moyer éppen a percekkel korábban átélt izgalmakat vitathatták meg az autóban, amikor egyszer csak kifutott alóluk a víz, és a tenger hullámai között találták magukat. 

A két nő kora este kirándulni volt a közeli hegyekben, ám a nagy ködben és esőben eltévedtek; végül egy szolgálaton kívüli tűzoltó és egy erdész vezették őket vissza autójukhoz. 
Amikor beszálltak, elveszíthették tájékozódó képességüket, mert ahelyett, hogy Stiner közeli otthona felé vették volna az irányt, pontosan az ellenkező irányba hajtottak – egyenesen egy, a tengerbe vezető hajórámpára.
Stinernek még volt ideje felhívni a mentőket a lassan elmerülő autóból, ám a vonal hirtelen megszakadt… 
Maine állam mentőszolgálata az egyterűt később a parttól mintegy 50 méternyire találta meg, teljesen alámerülve – alighanem az apály sodorta ki őket. Az ajtók csukva voltak, az ablakok felhúzva; a két nő holttestére a kisbusz hátsó ülésén találtak rá. Egy kutya is volt velük. 
A vérvétel eredménye még nem született meg, ám a rendőrök szerint kizárható, hogy alkohol játszott volna közre a szörnyű balesetben – annál is inkább, mert az autó vezetője ötödik hónapos terhes volt.
A hatóságok szerint nem ez volt az első alkalom, hogy valaki a vízbe hajtott a hosszú, egyenes út végén, ám korábban senki nem sérült meg.

Ezt olvasta már? 900 ezres bírságot kapott a pesti ámokfutó!