Némileg sántít persze a ‘tulajdonos’ megnevezés, hiszen a képen látható autó egy vicces kedvű művész házaspár, Lauren Was és Adam Eckstrom alkotása, és soha egy métert nem fog megtenni, legalábbis nem saját erejéből. 

Ez azért van, mert igazából Lamborghininek nevezni is túlzás: noha erősen emlékeztet egy Countachra, egyetlen gramm acél sincs benne. Az egész autó papírból készült – mégpedig sorsjegyekből 
Egészen pontosan nyeretlen sorsjegyekből 
A projektet “Egy álom szelleme” néven jegyzi a New York-i házaspár, és üzenete elég világos: azokról az irreális, földtől elrugaszkodott álmokról mesél, amelyek a nyeremény- és szerencsejátékosokat vezérlik, és amelyek általában soha nem válnak valóra 
A világ minden részéről összegyűjtött sorsjegyeket mintázatuk, illetve a lekapart felület szerint kategorizálják, majd egyesével ragasztják fel egy fából és kartonból készült makettre. Ez hatalmas munka, de megnyugtató, hogy a sorsjegy-autó építése során egyetlen valódi Countachnak sem esett bántódása.
Nem ez az első sorsjegyes munkája a párnak, amint ez az alábbi angol nyelvű videóból is kiderül. 

És hogy miért pont egy kultikus, de rég nem kapható modellt választottak alkotásuk alanyául? Hát mert nekik is megvannak a maguk álmai és szellemei: Adam gyerekszobájának falát annak idején egy Countach-poszter díszítette.