Szombaton, június 8-án 10 órától Volvók tulajdonosai és családtagjaik töltik meg élettel a budaörsi IKEA parkolóját. Akit egy kicsit is megfog a 240-es széria, az Amazon, a klasszikus 700-as sorozat vagy bármilyen más Volvo, menjen el és nézze meg, milyen gyönyörű Volvók futnak Magyarországon!

Budaörsön lesz a találkozó június 8-án

Budaörsön lesz a találkozó június 8-án


A szervezők közlése szerint “Az idei találkozó főszereplője az 55 éves PV544 modell lesz, amelynek első példánya 1958 augusztusában gördült le a gyártósorról. A biztonság és a kényelem fokozása érdekében a Volvo 1959-ben – az Amazon mellett – ebben a modellben vezette be világelsőként a hárompontos biztonsági övet és a műszerfal felső része is biztonsági párnázást kapott. A találkozón a látogatók élőben is megtekinthetik a PV544 gyönyörűen restaurált honi példányait.

A programokat a szervezők az eddigi visszajelzések alapján alakították ki. Így újra megtalálható majd a Volvo Doktor sátor, ahol az érdeklődők folyamatos szaktanácsadást vehetnek igénybe, emellett idén egy automataváltó-specialista is erősíti a Volvo WiW csapatát. Emellett kvíz- és ügyességi játékok, gyermek- és sportprogramok, valamint zenei koncert és DJ is színesítik a rendezvényt. A közösség szintén tovább folytatja tavaly indított jótékonysági akcióját, melynek keretén belül állatmenhelyek számára gyűjtenek lejárt egészségügyi dobozokat, kötszereket.

A rendezvény látogatása, továbbá valamennyi program és szaktanácsadás idén is ingyenes lesz! A szervezők mindenkit szeretettel várnak!”

További információ: www.volvowiw.hu illetve facebook.com/volvowiw.

Volvo-találkozó a hétvégén 1