Fékezhetetlen étvágya lehet (a nyitóképünkön már a tárgyalásra igyekvő), 41 éves Celina Hodge-nak: noha autójában már ült egy férfi utas, az őt igazoltató járőrt is meghívta, hogy csoportosan múlassák az időt. 

Amikor lakossági bejelentés érkezett a nagy-britanniai Bristolban egy, a volán mögött alkoholt fogyasztó autóvezetőről, a helyszínre kiérkező rendőrök nem tudták, hogy egészen sajátos támadással kell szembe nézniük. Celina Hodge harsány jókedvvel üdvözölte a járőröket, akik, bár egyértelmű volt, hogy ‘rendkívüli mértékben ittas’, meg akarták szondáztatni. 
Az asszony ekkor megmarkolta az egyik rendőr fenekét, és megdicsérte, hogy milyen izmos. 
Ezt követően az asszonyt letartóztatták, ám miközben a rendőrautóba tuszkolták, azt javasolta a két rendőrnek, hogy inkább hármasban menjenek el valami vidám helyre. A rendőrök állítása szerint az ajánlat konkrét volt és félreérthetetlen.
A kínos jeleneteknek ezzel nem volt vége: amikor a rendőrőrsön meg akarták ismételni a sikertelen szondázást, illetlen mozdulatokat tett a szájába vett szondával, majd a biztonsági kamerába nézve elkezdte magát simogatni. 
Az április 25-i eset után múlt héten volt az ügy első tárgyalása. Celina Hodge jóval kevésbé harsányan ült a vádlottak padján, sőt: a tízperces előzetes meghallgatás során semmit nem szólt, csak a nevét erősítette meg. 
Az ittas autóvezetéssel kapcsolatos tárgyalása júliusban folytatódik, a szexuális zaklatás vádjában még nem tűzték ki a tárgyalás időpontját.