Fél éven át tartotta rettegésben London legelőkelőbb negyedeit, Kensingtont és Notting Hillt az a banda, amelynek tagjait a napokban ítélték el sorozatos kihágásaikért.

Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 1
Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 2

Lopott autókkal pózoltak a Facebookon

Lopott autókkal pózoltak a Facebookon

Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 12
Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 13
Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 14
Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 15
Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 16
Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 17
Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 18
Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 19
Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 20
Fotó megosztása:
Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 21


A rendőri nyomozást, illetve a bizonyítási folyamatot maguk a bűnözők segítették: folyamatosan lefotózták és közösségi oldalakon mutogatták magukat és a szajrét. 
Egy Posche 911 és egy Cayman, egy Land Rover Discovery, egy Range Rover Sport, két BMW 6-os, egy Audi Q5, egy VW Golf és egy Mercedes C63 AMG szerepelt a bűnlajstromukon. 
Utóbbi (nyitóképünkön) egyértelműen a kedvence volt a fiatal fiúknak: amikor a rendőrség megtalálta és visszavitte tulajdonosának, megpróbálták ismét ellopni. Legalább egy esetről tudnak még a rendőrök, amikor egy Maseratit akartak ellopni a fiúk, de (akárcsak a C63 ismétlésénél) megzavarta őket a tulajdonos. 
Lopott autókkal pózoltak a Facebookon 22


Amint elkapták a banda egyik tagját, aki az üldözésről készült rendőrségi helikopteres felvételen jól láthatóan elhajít valamit, ami később az egyik lopott autó kulcsának bizonyult, elkezdték felgöngyölíteni a szálakat, és elképesztő önteltségre bukkantak. 
A fiú telefonjában számtalan fotót találtak, ami őt és társait ábrázolta több köteg pénzzel, illetve lopott autókban. Innen gyorsan megvolt a teljes bűnbanda, akik saját telefonjaikkal további bizonyítékokat szolgáltattak: videóra vették, ahogy a lopott autókkal versenyeznek, pénztengerben fekszenek. Az egyik fiú pénz-szendvicset is készített magának, és a képet kirakta Facebook-falára. 
Elsősorban a kocsikra utaztak a fiatalok, de ha már bementek a luxuslakásokba a kulcsért, amit találtak, elvitték – általában ékszereket, drága órákat, készpénzt. 
Mivel a banda néhány tagja még fiatalkorú volt, őket csak nevelőintézetbe zárhatták;a felnőtt korú bűnözők három és öt év közötti letöltendő börtönbüntetést kaptak.
“Ügyesek voltak a fiúk, csak rettentő ostobák” – kommentálta az esetet a nyomozást vezető rendőrtiszt. Amióta rács mögé utalták a srácokat, Kensington kerületben 46 százalékkal csökkent a lopások száma.