Azt hiszem, elütöttem valakit, mondta munkahelyére megérkezve a támolygó, alkoholtól bűzlő ápolónő tavaly szeptember hatodikán. 

Részegen gázolta halálra munkatársa kisfiát 1
Részegen gázolta halálra munkatársa kisfiát 2

Részegen gázolta halálra munkatársa kisfiát

Részegen gázolta halálra munkatársa kisfiát

Részegen gázolta halálra munkatársa kisfiát 5
Részegen gázolta halálra munkatársa kisfiát 6
Fotó megosztása:
Részegen gázolta halálra munkatársa kisfiát 7


Két kollégája a megjelölt helyre érkezve meg is találta a tizenöt éves Sam Brownt, akit a járókelők sikertelenül próbáltak újraéleszteni. 
Ahogy a tragédia részleteire lassan fény derült, úgy bizonyult egyre szörnyűbbnek a 67 éves Heather Butler tette. Az öregek otthonában dolgozó ápolónő este megivott három gin-tonikot és egy pohár bort, majd beült az Audijába, és elindult munkahelyére. 
Út közben elütött két fiatal kerékpárost. Egyikük a vállcsontját törte el, a másik viszont a motorháztetőn és a szélvédőn átrepülve halálos sérüléseket szenvedett. 
Az asszony azonban, akinél később a megengedett véralkoholszint kétszeresét mérték a rendőrök, nem is lassított, és csak kétszáz méterrel odébb állt meg – csak azért, hogy lelökdösse az autó orrára felcsavarodott kerékpár roncsát. 
Az ítélethirdetéskor a fiú édesanyja, aki ugyanabban az egészségügyi intézményben dolgozik, ahol az elítélt, gusztustalannak nevezte az ötéves börtönbüntetést, különösen, mert bár elismerte bűnösségét, az idős ápolónő nem mutatott megbánást a tárgyalás során.

Milyen az amikor kigyullad egy méregdrága autókat szállító tréler? Itt vannak a fotók a szörnyű autóhalálról!