Az autólopás igen tetű dolog. Különösen, ha nem valakinek a nyolcadik autóját fújják meg, hanem azt, amivel dolgozik, a gyerekeit hordja. Az alábbi bűnözőt szerencsére megörőkítette a kamera is, így remélhetőleg előbb utóbb valaki felismeri, aztán lesz vele valami.
Így lopják el az autód! 1
Így lopják el az autód! 2

Így lopják el az autód!

Így lopják el az autód!

Így lopják el az autód! 6
Így lopják el az autód! 7
Látott már autótolvajt munka közben? Mi mutatunk egyet. Gondolnák, hogy csak ennyi időbe telik egy autó ellopása?
Fotó megosztása:
Így lopják el az autód! 9
Az itt látható, biztonsági kamera által rögzített videó négy darab, egyenként 15 másodperces felvételből készült. A hozzájuk tartozó időadatok szerint az első, még csak a környéket felmérő egészalakos, április 11-én, 23:17-kor, míg az utolsó, a már ellopott autóval elhajtó pedig 23:21-kor készült. Tehát összesen öt percre volt szüksége a gyökérnek, hogy elvigye azt, amihez semmi köze.

“Munkában” az autótolvaj:

A felvételen szembetűnő, hogy nagyon gyorsnak tűnik a motorháztető felnyitása. Szakértő szerint egy VW Transporter motorháztetetjények nyitása nem megy ennyire könnyen, és feltételezhető, hogy korábban már kinyitották a kocsit, előkészítettek pár dolgot, felkészültek rá, hogy ellopják. Ha ez is a környéken történt, és nem is túl régen, akkor hamarosan azok a felvételek is előkerülnek majd.

Bár mi inkább abban reménykedünk, hogy a Fehér, púpos KKJ-893-as rendszámú VW Transporter T4-es előkerül, hiszen számos egyedi vonása van. Például fehérek a tükrei, a lökhárítója, és barlangászautóként rendesen kidekorálták denevérmatricákkal is, amelyek jó eséllyel a levakarás után is látható nyomot hagynak maguk után.

Így lopják el az autód! 10 Ha valaki addig is látná valahol, jelezze nekünk!