Más és más stratégiát választott a Honda, a Citroën és a Bugatti leendő autója felvezetéséhez. 

A Honda viszonylag korrekt sziluettrajzokat ad, amikből persze még bármi is lehet, és annak az ellenkezője is. Egyterű és szabadidőjármű látható a képeken, az egyik Honda,
Titokzatos áprilisi újdonságok 1
Titokzatos áprilisi újdonságok 2

Titokzatos áprilisi újdonságok

Titokzatos áprilisi újdonságok

Titokzatos áprilisi újdonságok 7
Titokzatos áprilisi újdonságok 8
A Bugatti előzetese... mi kérünk elnézést...
Titokzatos áprilisi újdonságok 10
Fotó megosztása:
, de ha a jövő hét végén esedékes premierig megcserélik a kettőt, soha nem jövünk rá a turpisságra.
Titokzatos áprilisi újdonságok 11
A Citroën kisfilmje semmit nem mutat az autóból, pedig újra és újra feltűnik a képkockákon. A bevezető fotónk is tőlük származik, a többlencsés fényszóróból és a középkorú kínai üzletemberről legalább annyit lehet sejteni, hogy nem lefelé, hanem felfelé bővíti a DS prémium-modellcsaládot a Wild Ruby tanulmány.
 
A végére hagytuk a Bugattit, akik franciák és németek, ezért mindent fordítva csinálnak, kétszer. Ők sem adatokat, sem képet nem adtak, mégis lehet sejteni, hogy mit mutatnak be Sanghajban: már régóta várjuk a szeptemberre ígért Super Veyront, elképzelhető, hogy arról lebbentik fel most a fátylat. 
A korábban itt-ott elejtett információk alapján az autó 1600 lóerős, 1600 kilós hibridnek ígérkezik, kettő másodpercnél fürgébb százas sprinttel és 463 km/óra végsebességgel. Ezekből az adatokból persze még semmi nem hivatalos, de mégis inkább ezeket közöljük le, mint a fotót, amit közzétettek… a galériában azért megtaláljátok.