Völgymenetben a Peugeot RCZ 1
Völgymenetben a Peugeot RCZ 2

Völgymenetben a Peugeot RCZ

Völgymenetben a Peugeot RCZ

Völgymenetben a Peugeot RCZ 5
Völgymenetben a Peugeot RCZ 6
Fotó megosztása:
Völgymenetben a Peugeot RCZ 7 Hiába tanítják az iskolában, hogy almát a körtével nem lehet, az emberiségnek úgy tűnik, van valami vele született aberrációja, hogy össze nem illő ellenfeleket eresszen be egy közös arénába. 

Bár Ezópusz nyúl-teknőc párbajához hasonló egyenlőtlenségről nem beszélhetünk, egy 200 lóerős autó ellen kerékpárral kiállni akkor is merész vállalás, ha az autó elöl hajt, a kerékpárt pedig a gravitáció is segíti. 
A Peugeot RCZ most bemutatott promóciós filmjében Paolo Andreucci négyszeres olasz ralibajnok (Peugeot 207 S2000) és Lorenzo Suding többszörös világ- és Európa-bajnok downhill-versenyző méri össze tudását és sporteszközét egy félig őszi, félig tavaszi hegyoldalon. 

A filmmel igazából nincs baj, csak az időzítés és a szereposztás rossz: a McLaren ugyanezt játszotta el nekünk néhány hete, épp csak egy extrém hölgyet vonultatva fel. Bizony, amilyen kiszámíthatóak vagyunk, ha már elképzeljük, ahogy az erőfeszítéstől liheg, a koncentrációtól izzad a sportoló, inkább legyen az a huszonéves Chanelle Sladics, mint egy marconán borostás férfi… De hát kinek a pap…