A három évvel ezelőtt bevezetett Kizashi méretosztályába tartozik az az Authentics tanulmány, amelyet az április 20-án nyitó Sanghaji Autószalonon mutat be a Suzuki. 

Műszaki adatokat még egyáltalán nem adtak közre, csak két fotót. Ezek alapján alacsony tetővonalú, hosszú tengelytávú autóra kell gondolnunk, amely izgalmasan megrajzolt lámpatestekkel és a dupla kipufogóra rímelő, fémes küszöbbetétekkel igyekszik modernizálni a márka arculatát. 
Új szedán a Suzukitól 2
A Kizashit annak idején három előtanulmány vezette fel, elképzelhető, hogy mire az Authenticsből valóság lesz, addig pont elérkezik a most pályája felénél járó modell nyugdíjazásának ideje. Valószínűleg nem véletlen a kínai bemutató sem, minden bizonnyal oda készül az új modell.

Amerikából kivonul a Suzuki, Európában kisautókkal van jelen, illetve az új SX4-gyel próbál új ügyfeleket szerezni, de az ázsiai országban, illetve az orosz piacon nagy igény van a lépcsőshátú modellekre. Ettől persze még Európában is megjelenhet, sőt egy  – akár az SX4-hez hasonlóan a Fiattól beszerzett – dízelmotorral visszafogottan sikeres is lehetne.