Ittas balesetben sérült meg Orlando Bloom felesége 2


Ittas balesetben sérült meg Orlando Bloom felesége 3


Ittas balesetben sérült meg Orlando Bloom felesége 4


Sáljával félig eltakart nyakmerevítővel látták Los Angeles utcáin sétálni Miranda Kerrt, akinek az autóját hétfőn telibe trafálta egy ittas vezető.

Orlando Bloom felesége utasként ült az autóban, amikor egy idegen személyautó beléjük rohant. A 29 éves ausztrál modell nyak- és hátsérülést szenvedett, de most már javulófélben van. Annak mindenesetre nagyon örült, hogy kisfia, Flynn nem ült az autóban. Rossz ómen lett volna: a gyerek középső neve Christopher, anyja gyermekkori szerelme után, aki 15 évesen autóbalesetben veszítette életét.

Miranda Kerrnek több autója is van. Kedveli a szabadidőjárműveket: egy Audi Q7 mellett egy Range Rover Westminster is áll a garázsában. Emellett egy Audi A8 és egy nyújtott tengelytávú Jaguar XJL is rendelkezésre áll, környezetvédő lelkiismeretét pedig egy Toyota Prius nyugtatja.

Híres férje nem ilyen gyűjtögető típus. Tudomásunk szerint a brit színésznek egyetlen autója: egy Audi A7-ese van. Miranda Kerr a kilencedik legjobban fizetett modell a szakmában, vagyonát 12 millió dollárra teszik. A nemzetközi sikerre a Gyűrűk ura trilógiában szert tevő Bloom a becslések szerint 32 millió dollárt ér.