Kis híján autója fogja lett az a nyugdíjas nő, akinek Hondáját méhek ezrei lepték el egy texasi parkolóban.

Kis híján autója fogja lett az a nyugdíjas nő, akinek Hondáját méhek ezrei lepték el egy texasi parkolóban.

Kis híján autója foglya lett az a nyugdíjas nő, akinek Hondáját méhek ezrei lepték el egy texasi parkolóban.


Ha kint várja meg, amíg barátnője bemegy a mosdóba, egészen más fordulatot vehetett volna Renee Conlan számára a kora márciusi délután. Azonban mindketten betértek az útmenti étterembe, és amikor uzsonnájukat felpakolva ismét útnak indultak volna, rá sem ismertek autójukra.

A fehér színű Honda CR-V hátulját egy hatalmas, lüktető, veszettül zúgó, szív alakú fekete folt borította be. Amikor közelebb mentek, kiderült, hogy méhek megszámlálhatatlan serege pihent meg az autón. Ms. Conlan nem esett pánikba, előkapta telefonját, és videóra vette a nyüzsgő potyautasokat, barátnője pedig tárcsázta a helyi állategészségügyi központot.

Hamarosan a helyszínre érkezett egy méhész, aki elkábította és begyűjtötte a fullánkos állatokat, hogy aztán biztonságos helyre szállíthassa őket. Sean Kennedy szakértő szerint több ezer méh volt az autón. Vélhetően új szálláshelyet kerestek a hirtelen jött melegben, és az autó színe vagy a fényezésre felvitt viasz illata vonzónak bizonyult számukra, esetleg a napsütötte fémfelületen próbáltak felmelegedni, hogy tovább indulhassanak.

Az esetnek az égvilágon semmi köze nincs a Rajzás című, 1978-as filmhez…