Változás az M0-son 2
Ideiglenes átterelés kezdődik kedden, az esti órákban az M0-áson, amely során az autóút jobb pályáján (M5 autópálya felé tartó oldal) szigetszentmiklósi csomópont déli lehajtó ágát mintegy 500 méterrel áthelyezik, az M5-ös autópálya irányába – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. hétfőn. Az áthelyezést és a megváltozott forgalmi rendet előjelző táblák jelzik a forgalomban résztvevőknek.

 A NIF kifejti, hogy az M0-ás autóút építése során szükségessé vált a szigetszentmiklósi csomópont fel- és lehajtó ágainak elbontása, és az új, három sáv plusz egy leállósávos betonburkolatú pályához alkalmas új ágak megépítése.

Az ideiglenes forgalmi rend kialakításával továbbra is elérhetőek maradtak a lehajtó ágak, és a csomópontban található kereskedelmi egységek. Az ideiglenes terelés az M0-ás autóút forgalmát nem akadályozza, a terelés a csepeli pihenőhely belső útjain keresztül vezet majd – jegyzi meg a NIF.

A  csomópont belső útjain való közlekedés fokozott figyelmet igényel a terelés ideje alatt – hívja fel a figyelmet a NIF.