Új promóvideót forgatott az Audi az RS4 Avantnak, mégpedig olyat, amiből kitűnik, a szupermodell mennyire mozgékony, jó fej, cool. Egy fekete és egy fehér autó esik egymásnak egy-egy géppuskával a motorháztetőn, ami persze nem 45-ös páncéltörő lövedékekkel, csak paintballpatronokkal tüzel. Majd előkerülnek egyéb fegyverek is. 
A film műfaj, mint mondtuk, promóció, ettől függetlenül érződik rajta némi erőlködés – nem csoda, ahogy azt mi is megírtuk, az RS4 olyan tökéletes, hogy az már a rovására megy, kb. mint a Nolan-féle Batmannek: ha kell gyerekek buksiját simogatja, tökéletesen áll rajta a frakk, de akkor sem esik kétségbe, ha egy felhőkarcoló oldaláról kell leszánkáznia vagy helyre kell tennie pár főgonoszt. Bár az RS4 Avant becsülettel csúszkál, farol, disznózza össze magát festékkel, a képek a profi vágás és zene ellenére is sterilnek tűnnek. 
Van még egy Így készült…-videó is, de a legérdekesebb az a másfél perc, amiben a két, a Torsen-differenciálművet megdolgoztató kaszkadőrpilóta nyilatkozik, akiket (épp az akciófilmekből látottak alapján) tán olyan jó svádájú 30-asoknak képzelnénk, de a két, 40 éves munkatapasztalattal bíró vezető arcra simán elmehetne egy kerületi horgászverseny bronzérmesének, avagy zöldségesnek a nagybani piacon. Hát ennyit az előítéletekről.