Vannak lányos autók, mint a klasszikus Mini, amit gyakran alakítanak át minyonná vagy négy keréken járó hippi manifesztóvá.
De vajon milyen lehet egy harci kutyává edzett yorkshire terrier? Egy csonttörő Hello Kitty? Íme:
Akár egy doppingolt Lada Niva

Akár egy doppingolt Lada Niva

Ez a Mini Monster tényleg egy rakétavetővel felszerelt kerekes bevásárlótáska – híre-hamva sincs az aranyosságának, kedvességének, cukiságának, konkrétan radikális hashajtóként funkcionálna, ha meglátnám magam mögött a visszapillantóban. Az e-bayen árult rém az eladója szerint is egy példányban létezik a földön, mágnesként vonzza a tekinteteket, igaz, kicsit kényelmetlen, “talán nem a legjobb mindennapi használatra”, és parkolni sem lehet könnyű vele. Vagy nagyon is, csak utána nehéz kimagyarázni a letaposott autókat. 
Az immár egyáltalán nem mini Mini egy 1965-ös, minden bizonnyal sok háborúellenes tüntetést látott modell átalakításával lett a military megdicsőülése. 5,7 literes V8-as motor hörög benne, és minden bizonnyal egy gázadás után darabjaira szórná a kasztnit, ha azt nem erősítették volna egy Jeep Wrangler alvázára. Az erőforrás mind a négy 53 colos kereket hajtja.

Az új, garázsban tartott kicsikének jelenleg 15 ezer dollár az ára (3,37 millió forint), de az amerikai Georgia államból kell elhozni, ami kissé megdrágítja a dolgot.

A Mini, ahogy inkább megszoktuk

A Mini, ahogy inkább megszoktuk