Úgy néz ki, egyesek nem hajlandók elbúcsúzni a pár éve megszűnt orrmotoros, hátsókerék-hajtású, a Mazda MX5 konkurenciájának tekinthető, méltán népszerű kisautótól.


Hol másutt, a Japánban évente megrendezésre kerülő – tuningnak is nagy szerepet adó – Tokiói Autószalonon ismerkedhet meg a nagyérdemű a Modulo Climax névre keresztelt verzióval.

Természetesen nem kell egetrengető módosításokra gondolni, a motor izmosítása helyett főleg a külcsínnel foglalatoskodtak a tunerek: a határozottan nagyobb, sportosabb lökhárítót a mostanában minden magára valamit is adó gyártó által alkalmazott LED-es mentefénnyel dobták fel, egy méretes krómbajusszal kiegészítve.

A harmónia érdekében természetesen a hátsó lökhárítót is méretesebb és agresszívabb darabra cserélték, újdonság továbbá a hátsó szárny, de az autó utasterében is történtek apróbb változtatások, amitől az összkép valóban sokkal fiatalosabb. Valószínűleg több színvariációban is elérhető lesz a karosszéria színvilágával harmonizáló egyedi bőrbelső.

Azt még nem tudni pontosan, lesznek-e tervei a Hondának a Modulo Climax néven prezentált frissítéssel, de lehetséges, hogy a gyár termékkínálatában is megjelennek a fiatalító kúra elemei.