Jövőre újabb sportosra szabott verzió érkezik a Fiat 500 kínálatába. Az apró olasz a normál utcai és a legizmosabb Abarth modellek közé tagozódik be. Igaz komoly lóerőtúltengésre nem számíthatunk, az újítások kizárólag a megjelenésre, külsőre vonatkoznak.


Új sportosabb lökhárítók, átrajzolt küszöb, sötétre színezett ablaküvegek, valamint 15 colos (opcionálisan rendelhető 16-os méret) könnyűfém keréktárcsák jelentik a legszembetűnőbb változásokat.

A “krómszürke” külső mellé passzoló belsőt kapott a városi kisautó, vörös cérnával varrt sportos bőrkormány, új váltógomb, valamint bőrülések emelik a komfortszintet. Mivel a csomag független az autó teljesítményétől, ezért bármelyik modellhez rendelhető, kivéve az Abarth verziókat.

Tehát az 500S orrában az 1.2 literes 69 lóerős benzines blokktól kezdve az 1.3 literes 95 lóerős Multijet dízelig bármelyik palettán szereplő blokk előfordulhat.
Újabb sportos verzió a Fiat 500-ból 3 Napimádóknak keménytető helyett, a jól ismert elhúzható vászontetős kabrió kivitelben is elérhető lesz az 500S kódjelű újdonság.