Autós kisokos a telefonra 1
Autós kisokos a telefonra 2

Autós kisokos a telefonra

Autós kisokos a telefonra

Autós kisokos a telefonra 9
Autós kisokos a telefonra 10
Autós kisokos a telefonra 11
Autós kisokos a telefonra 12
Autós kisokos a telefonra 13
Autós kisokos a telefonra 14
Fotó megosztása:
Autós kisokos a telefonra 15 Az Aegon Angyal Pro alkalmazása különdíjat nyert az “Év Honlapja 2012” mobil marketing alkalmazások kategóriájában. Az iOS és Android platformokon futó rendszer a vezetés közben felmerülő fontosabb problémákra nyújt megoldást.

Az ingyenes alkalmazás négy menüpontot tartalmaz: a segítségnyújtás segít eligazodni a műszerfal ikonjai között, egy beépített assistance szolgáltatáson keresztül pedig bármikor segítséget kérhet az autós, ha lerobbant vagy balesetet szenvedett.

A dugófigyelő menüpont azt mutatja meg, hogy mekkora forgalom várható a város különböző pontjain, a parkolás menüpont alatt pedig megtalálható az összes közelben lévő parkolóház, azok díjaival együtt, emellett az utcai automatákon keresztüli parkolásindítás is néhány kattintással elérhetővé válik.  

Végül a tankolás modul azt mutatja meg, hol van a legközelebbi töltőállomás és ott mennyibe kerülnek a különböző üzemanyagok. Ezen belül az autós szűrhet töltőállomás-típusra, üzemanyagfajtára, a legolcsóbbra, a legközelebbire, illetve ezek kombinációjára is.