Eladják a világ leglaposabb, legkisebb és legasztalibb autóit. A három különleges jármű árverését decemberben tartják Nagy-Britanniában. Mindhárom jármű Perry Watkins ötletességét, játékosságát és humorát dicséri. Az 50 éves férfi azért akar megválni különleges kocsijaitól, mert kell a hely garázsában újabb autóálmainak.

Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 1
Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 2

Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali

Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali

Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 12
Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 13
Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 14
Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 15
Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 16
Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 17
Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 18
Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 19
Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 20
Fotó megosztása:
Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 21 A három portéka közül a lapos autó magassága mindössze 50 centi, hosszra és szélességre viszont normális a kocsi. 2008-ban lett lapossági világrekorder. A legkisebb kocsi hosszra pöttöm, csupán 130 centis. Egyszemélyes, de csak azoknak ajánlják, akik nagyon szeretnek kuporogni.

A harmadik autó új jelentést ad a gyorsételeknek: karosszériája ugyanis megterített asztal. Igen gyors ételekkel szolgálhat, mivel az étkezőkocsi csúcssebessége 202 km/óra. A leggyorsabb bútor címét birtokolja 2007 óta, egy kanapét előzött meg, amely “csak” 150-nel tudott száguldani.
Eladó autófurcsaságok – kicsi, lapos, asztali 22 Az autók együttes kikiáltási ára 40 ezer font, azaz 14 millió forint. Az árverést 2012 december harmadikán tartják.

Forrás: MTI