26 évvel a Knight Rider sorozat befejezése után a Hot Wheels játékgyártó piacra dobja K.I.T.T. replikáját. Az 1:18 méretű autón nyílnak az ajtók, a motorháztető, a csomagtérajtó, a targatető és a bukólámpák is. Nemcsak a külső követi hűen a legendás Pontiac Firebird Trans Am kialakítását, de az utastér is, így a számtalan kütyüvel felszerelt műszerfal is hasonló.


Tízezer darab készül az 1:18 méretben gyártott, gyűjtőknek szánt játékból, az ára egyelőre nem ismert.  

Az egyik legnépszerűbb sorozat volt a 80-as években vetített Knight Rider, amelyben a rossz fiúkkal elbánó, David Hasselhoff által megformált Michael Knight társa volt az autó. A Knight Industries Two Thousand (K.I.T.T.) több volt mint hagyományos négykerekű, mesterséges intelligenciával és különleges képességgel látták el.

A népszerű Turbo Boost fokozat aktiválásakor képes volt 12 méter magasra a levegőbe repülni, hogy átugrasson tárgyakat. A SPM-fokozat használatával pedig a Bugatti Veyront is lepipáló végsebességgel száguldott, a manőverezhetőség megőrzése érdekében légterelő elemek húzódtak elő a karosszériából. Ám ezen túlmenően is sok-sok látványos megoldással segítette a főhőst.

Ha kíváncsi a filmben szereplő járgány történetére, kütyüire, mint például a lézerfékes biztonsági öv ezt és ezt az oldalt ne hagyja ki!