26 évvel a Knight Rider sorozat befejezése után a Hot Wheels játékgyártó piacra dobja K.I.T.T. replikáját. Az 1:18 méretű autón nyílnak az ajtók, a motorháztető, a csomagtérajtó, a targatető és a bukólámpák is. Nemcsak a külső követi hűen a legendás Pontiac Firebird Trans Am kialakítását, de az utastér is, így a számtalan kütyüvel felszerelt műszerfal is hasonló.

Kicsiben támad újra K.I.T.T. 1
Kicsiben támad újra K.I.T.T. 2

Kicsiben támad újra K.I.T.T.

Kicsiben támad újra K.I.T.T.

Kicsiben támad újra K.I.T.T. 14
Kicsiben támad újra K.I.T.T. 15
Kicsiben támad újra K.I.T.T. 16
Kicsiben támad újra K.I.T.T. 17
Kicsiben támad újra K.I.T.T. 18
Kicsiben támad újra K.I.T.T. 19
Kicsiben támad újra K.I.T.T. 20
Kicsiben támad újra K.I.T.T. 21
Kicsiben támad újra K.I.T.T. 22
Kicsiben támad újra K.I.T.T. 23
Kicsiben támad újra K.I.T.T. 24
Fotó megosztása:
Kicsiben támad újra K.I.T.T. 25


Tízezer darab készül az 1:18 méretben gyártott, gyűjtőknek szánt játékból, az ára egyelőre nem ismert.  

Az egyik legnépszerűbb sorozat volt a 80-as években vetített Knight Rider, amelyben a rossz fiúkkal elbánó, David Hasselhoff által megformált Michael Knight társa volt az autó. A Knight Industries Two Thousand (K.I.T.T.) több volt mint hagyományos négykerekű, mesterséges intelligenciával és különleges képességgel látták el.

A népszerű Turbo Boost fokozat aktiválásakor képes volt 12 méter magasra a levegőbe repülni, hogy átugrasson tárgyakat. A SPM-fokozat használatával pedig a Bugatti Veyront is lepipáló végsebességgel száguldott, a manőverezhetőség megőrzése érdekében légterelő elemek húzódtak elő a karosszériából. Ám ezen túlmenően is sok-sok látványos megoldással segítette a főhőst.

Ha kíváncsi a filmben szereplő járgány történetére, kütyüire, mint például a lézerfékes biztonsági öv ezt és ezt az oldalt ne hagyja ki!