Hasonlóan a korábbi generációváltáshoz, ezúttal sem tűnik el a régi Clio, az új modell bemutatkozásakor. Mint a Renault bejelentette, a szeptemberben bemutatott negyedik generációs Clio mellett Collection utónévvel a piacon marad a harmadik generáció is. Az eddigi Clio Campus szerepét veszi át, azaz csökkentett ár mellett kínálják a korábbi technikát.

Persze nem az eredeti formában folytatja a modell, jelentősen visszafogott kínálat mellett forgalmazza a gyár. Kétféle felszereltségi szinttel és kétféle motorral szerepel majd a portfolióban. Mindkét motor 75 lóerős, az egyik 1,2-es benzines, a másik 1,5 literes dízel.

Marad a régi Clio 1
Marad a régi Clio 2

Marad a régi Clio

Marad a régi Clio

Marad a régi Clio 6
Marad a régi Clio 7
Marad a régi Clio 8
Fotó megosztása:
Marad a régi Clio 9


Nem fapados modellekről van szó, hiszen az egyszerűbb kivitelű Alizében is az alapfelszereltség része, az ABS, az első és oldallégzsákok, a légkondicionáló, az elektromos ablakemelő, az állítható kormány, és a kormányról is vezérelhető hifi.

Ráadásul a második generációs Clio is marad, a latin-amerikai piacon vezetik be, Novo Clio néven. A jelenlegi Renault-jegyek használatával frissült fel az eredetileg még 1998-ban bemutatott változat.