Megjelent a Neiman Marcus idei karácsonyi katalógusa. Megszokhattuk, hogy a minden évben megjelenő, többek között órákat, ékszereket, ruhákat kínáló összeállításban igazán drága ajándékok, autók is szerepelnek. 2012-ben a McLaren 12C Spider lehet a szerencséseké, potom 354 000 dollárért, azaz nagyjából 77 millió forintért.

Motorja 3,8 literes, V8 twinturbo, teljesítménye 625 lóerő, maximális nyomatéka 600 Nm. A sebességváltó hétfokozatú duplakuplungos automata, amely a hátsó kerekeket pörgeti. 3,1 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, 200-ra 9,0 másodperc alatt ér el. Végsebessége 329 km/óra.

Az amerikai áruháznak készült különlegességből, mindössze 12 darab készül, amelyek a korábbi autókhoz hasonlóan várhatóan legfeljebb pár óra alatt elkelnek. A Neiman Marcus október 24-én éjféltől fogadja a megrendeléseket.  


Mindegyik autó vulkánvörös színben és fekete belsővel készül, emellett jár hozzá egy mclarenes bőröndkészlet is. Sőt a vevő kap két jegyet az Egyesült Államokból Londonba, ahol két napot tölthet el a McLaren vendégeként. Körbevezetik a gyárban, és együtt ebédelhet a McLaren vezetőjével, Ron Dennisszel.

Nem ez az egyetlen autóbolondoknak szánt ajándék a katalógusban. 32,5 millió forintért vehető meg a Bulleit Woody lakókocsi. A fából készült, különleges bőrökkel díszített mobil lakásban komoly hifi, játékkonzol és tévé is van, emellett a konyharész egy komplett bár, telis-tele különleges italokkal. Ezekből nehéz kifogyni, egy évre valót kap az ügyfél a Bulleit Bourbon italaiból.

19,5 millióba kerül a kézzel készülő Pinel & Pinel Arcade PS Trunk játékállomás. Komoly játéktermet idéz, 3 PlayStation géppel, két versenyüléssel, kormánnyal, pedálokkal, összesen 12 konzollal, 2 játékfegyverrel, 3D-s szemüvegekkel és hatalmas képernyővel. Ám nemcsak harci játékokhoz, szimulátorokhoz stb. ideális, de házibuliknál is bevethető, 1800 wattos hifije és karaoke-rendszere segít az alkalmi sztárokat.