Ingyen tankolás év végégig 2 Tovább bővül a hazai elektromos töltőállomások száma. Budapesten a Mammut bevásárlóközpontban telepítettek újabbat az áruház és az ELMŰ áramszolgáltató közös projektjeként. Alig két éve, 2010 szeptemberében jelent meg az első hazai elektromos töltőállomás, azóta pedig  folyamatosan bővül a hálózat.

Most két új kutat, egyenként két töltőponttal helyeztek üzembe a Mammut I. és a Mammut II. parkolójában, így a korábbi 8 köztéri és közel ugyanannyi magánterületen elhelyezett autótöltő állomások száma tovább bővült.

Jó hír, hogy a tankolás és a parkolás 2012. december 31-ig 2 órán keresztül  ingyenes lesz az újonnan kihelyezett két elektromos töltőállomásnál. A kutak átadásával egy időben pedig nyereményjáték indul a Mammutban, ahol a szerencsés nyertes egy új, konnektorról is tölthető Toyota Prius Plug-In Hybrid típusú autóval lesz gazdagabb.

A helyi szinten nulla károsanyag-kibocsátással működő villanyautók üzemeltetése jelentősen kedvezőbb a belsőégésű motorosokénál: 100 kilométer megtételéhez csak 550-600 forintnyi áram szükséges, amely nagyjából másfél liter benzin ára.