Újabb Hurricane-t, azaz teljességgel őrült és kiaknázhatatlanul erős modellt épített a G-Power. A német tuningcég korábban az Ötös és Hatos BMW-kből épített szélvészgyors változatokat Hurricane néven, amelyek közül több mai is őrzi sebességrekordját.

Ezúttal az Egyes sorozat csúcsmodellje, az 1M volt az átalakítás alapja. A 340 lóerős duplaturbós hathengeres motor helyére a 4,0 literes kompresszoros motor került. Az M3-aséhoz hasonló V8-as motor itt 600 lóerős teljesítménnyel és 580 Nm nyomatékkal bír. A duplakuplungos váltóval szerelt kocsi 4,4 másodperc alatt gyorsul százra és 12,7 másodperc alatt eléri a 200 km/órát. A G1 V8 Hurricane RS néven futó modell végsebessége 330 km/óra.

Pokoli Egyes BMW 2
Mindez azonban rejtve marad az avatatlan szemek előtt, hiszen az 1M karosszériája látszólag érintetlen maradt. Látszólag. A motorháztető és a csomagtérfedél is új, mindkettőt karbonból formázták újra, a gyári felnik helyére a G-Power 20 colos tárcsái kerültek, amelyek mögött karbon féktárcsák és új lengéscsillapítók rejtőznek. A kipufogó szintén egyedi, rozsdamenetes acélból készült.