A Biztonságos Óvoda program által a Goodyear Dunlop vállalat minden évben 200 óvoda számára biztosít térítésmentesen 20 gyerek és 2 felnőtt láthatósági mellényt. A Magyarországon három éve futó programhoz minden évben 200 új óvoda csatlakozhat. 


Azok az óvodák, amelyek legfürgébben regisztrálnak a www.biztonsagosovoda.hu oldalon, még idén ősszel megkapják a láthatósági mellényeiket!  
A cég a világ egyik vezető abroncsgyártójaként fontosnak tartja a közúti forgalomban részt vevők biztonságának növelését. Az óvodások biztonságán már egy láthatósági mellény is jelentősen javíthat, hiszen akár kétszáz méterrel távolabbról is észre lehet venni a mellény viselőjét. 
A korábban a programban már részt vevő óvodák is kaphatnak még mellényeket, ők a gyermekek rajzaival vehetnek részt egy versenyen, ahol a mellények mellett táskákat, kulacsokat is lehet nyerni. 
Idén a verseny témája “Szárnyas cipő, szárnyaló képzelet”, azt az óvodást keresik, aki a legszebben vagy a legötletesebben rajzolja meg a program védjegyének számító szárnyas cipőt.