2008 elején mutatkozott be a Citroën C5 limuzin, illetve kombi változata, a C5 Tourer, azóta pedig mintegy 400 000 darab kelt el belőlük. A francia gyár a típus frissítése mellett döntött, de csak nagyon visszafogott változások vannak.  


Elől-hátul megkapja a márka új emblémáját, a kerekebb, modernebb, “chevront”. Új könnyűfém keréktárcsa kerül a kínálatba: a 17 colos modell, verziótól függően szériában vagy extra opcióként kapható. Új karosszériaszín is gazdagítja a választékot, az elegáns “Guaranja-barna” árnyalat.

Az utastér újdonsága az Exclusive szinten elérhető új bőr/szövet kárpitkombináció és számos új dekorációs elem. A C5 megkapja az eMyWay navigációs rendszert, amelyhez a jack- és USB-csatlakozót, valamint Bluetooth-kihangosítót tartalmazó Connecting Box társul. A Tourer változat telematikai kínálata pedig tolatókamerával egészíthető ki.

Hasonlóan minimális átalakuláson megy keresztül a Citroën legnagyobb egyterűje is. A C8 orr-részén nem csupán az új márkajelzés emlékeztet a frissítésre, hanem az újratervezett hűtőrács is. Az autó hátulján is az új logó jelenik meg, és megújult a csomagtérajtón elhelyezkedő feliratok tipográfiája is.

A karosszéria egyedivé tételéhez új kiegészítő érhető el : a Black Pack elnevezésű dekorációs szett ónixfeketére fényezett külső visszapillantótükör-házakat, ajtókilincseket és oldalsó védőcsíkokat, valamint első és hátsó lökhárító-védőcsíkokat tartalmaz. A fényszórók sötétített burkolata szintén új színt visz a nagy egyterű stílusába. Új karosszériaszín is került a palettára, a márka egyéb modelljeiből már ismert hickory-barna.