Nem számít, hogy Audiról, Lamborghiniről vagy Ferrariról van szó, az Underground Racing előszeretettel szerel két turbót a sportkocsik motorjára. Büszkén hirdetik, hogy elkészültek a Lamborghini legújabb gyöngyszeme, az Aventador átalakításával.


Kívülről ugyan nem látszik rajta – teljesen szériamodellnek hat – de a 6,5 literes V12-es motorját átalakították. A két turbófeltöltő és vélhetően számos más alkatrész (egyelőre nem túl bőbeszédű a cég) beépítésével a Sant’Agata Bolognese-ből 700 lóerővel kigördülő sportkocsi teljesítménye 1200 lóerőre ugrik.

Nem meglepő tehát, hogy gyorsabb, mint a Koenigsegg gépei, vagy a Pagani Huayra, de még a Bugatti Veyron Super Sportnál is. Míg a világ leggyorsabb sorozatgyártású autójának 2,46 másodpercre van szüksége, hogy elérje a 60 mérföld/órás (96km/óra) sebességet, addig a tuningcég szerint Aventadorjuk letudja a mutatványt 2,2 másodperc alatt. Gyári állapotában 0,6 másodperccel többre volt szüksége.

Alig várjuk, hogy megtudjuk végsebesség tekintetében meddig jutottak az amerikaiak, hiszen a hasonló teljesítményű Veyron az elektronikai korlátozás nélkül megfutja a 430-at is.  

Addig is, amíg az Underground Racing további részleteket elárul, itt egy videó az Aventadorról: