A Volvo autós részlege az elektronikai felszereléseket szállító Mitsubishi Electric Corporation vállalatot választotta partnereként az új személyautóiba szánt következő generációs szórakoztatóelektronikai rendszerek fejlesztéséhez. Az azonos nevű autógyártóhoz hasonlóan a Mitsubishi cégbirodalomhoz tartozó japán leányvállalat szolgáltatja majd a központi modult, valamint a teljes szórakoztatóelektronikai rendszer fő beszállítója lesz.

A Volvo által nemrégiben megalkotott Sensus rendszer már teljesen intuitív, egyszerűen kezelhető technológiát kínál. A Sensus felülete ösztönös kommunikációt biztosít az autóval, mivel azt a sofőr digitális világához kapcsolja. Ennek az interaktív rendszernek a szórakoztatóelektronikai rendszer kulcsfontosságú részét képezi.

A Volvo számára a következő kihívás az, hogy további intelligens tartalmakkal töltse meg a szórakoztatóelektronikai rendszert, amelyek az autó tulajdonosa számára könnyed hozzáférést biztosítanak a támogatási, az információs és a szórakoztató rendszerekhez.