Nemcsak felnikkel foglalkozik a Wheelsandmore, de elsősorban egyedi keréktárcsáival és színkombinációival hívja fel a figyelmet a német tuningcég, mint komoly karosszéria átalakítással. A luxusmodellekre szakosodott vállalkozás legújabb modellje a csoki színű Aventador.


A megszokott Lamborghini-színek mint a citromsárga, narancs vagy banánzöld helyett barnában pózoló autó elég megdöbbentő látványt nyújt, így valószínűleg lesz is rá kereslet a kitűnni vágyó gazdagok körében. A fóliázás – mert így készül – potom ötezer euróba, nagyjából 1,4 millió forintba kerül.

Persze nem maradnak el a cég saját keréktárcsái sem. Az ultrakönnyű kovácsolt elemekből – természetesen barna díszítéssel – előre 20, hátra 21 colosak kerülnek. Gumikkal együtt alig négy millióba kerül a komplett szett.  

Hatmillióért jelentős pluszteljesítményt és névváltoztatást is kínál a Wheelsandmore, a motorvezérlés áthangolásával, valamint airbox és egy új kipufogó beszerelésével 77 lóerő többletet produkál a V12-es motor.  Így az LP700-4 helyett – teljes néven – Lamborghini Aventador Chocolate LP777-4-nek hívják a kocsit.