A Bárdi Autó elindította Magyarország első átfogó alkatrész tudásközpontját, ahol képzett szakemberek nyújtanak segítséget az érdeklődőknek autóalkatrészekkel kapcsolatos kérdésekben.

“Az új infovonal szolgáltatásunknak nem csak a szervizek és autósboltok, hanem minden magyar autótulajdonos is a haszonélvezője lesz, hiszen bármikor kérdésekkel fordulhat technikus kollégáinkhoz. A gépjármű fenntartás legkülönbözőbb területéről válogatott, és a Bárdi Akadémián tovább képzett technikus kollégáink óriási tudásbázist kezelnek” – mondta el Bárdi Viktor, a vállalat kereskedelmi igazgatója.

Az egész országból helyi tarifával hívható 1415-ös kékszámon, vagy a 06-1-555-0000 telefonszámon elérhető infovonalon hétfőtől péntekig 7:00 és 19:00 között, szombaton pedig 8:00-tól 13:00-ig fogadják a hívásokat.

A kékszám tárcsázása után az érdeklődők naprakész információkhoz juthatnak a legkülönfélébb autóalkatrészekkel kapcsolatos kérdésekben, mivel az ügyfélszolgálati technikusok gyakorló autószerelők is egyben, így nem csak elméleti, hanem gyakorlati tudásukkal is segítik az autósokat. Az infovonal a tanácsadás mellett lehetőséget ad rendelésre, áruinformációk lekérésére is.

Ha autóalkatrészt keres a vezess.hu-n azt is megtalálja. Gyári és utángyártott alkatrészek a webáruházban.