Hogy másként, egy videóban jelentette be Ken Block, hogy hol is láthatják majd idén a rajongók. A tréfás felvételen önmagával csinál interjút Block, de bőrébe ezúttal Nick Swardson komikus bújt.


Az amerikai versenyző idén csupán három versenyen indul a rali-világbajnokságon, de egyáltalán nem fog unatkozni, összesen 19 futamon áll rajthoz. Főként az amerikai rali- és ralikrossz-bajnokságokon szerepel, de nem marad ki az X Games és saját találmánya, a Gymkhana-turné sem. Block első versenye a rali-vb-n a Mexikó-rali lesz márciusban, de indul a Finn- és az Új-Zéland-ralin is.
Block – aki idénre megváltoztatta autója külsejét – 2007-ben indult először a rali-vb-n, két futamon állt rajthoz. 2010-ben már hét, tavaly pedig kilenc versenye volt. Korábban azt tervezte, hogy 2012-ben teljes idényt fut, de vélhetően eredménytelensége miatt új versenyek felé fordult. A legjobb eredménye egy nyolcadik hely volt Franciaországban, ami azért nem rossz, ha figyelembe vesszük, hogy 44 éves és csak 2005-ben kezdett versenyezni.

Az azonban tény, hogy így is sokkal több rajongóval rendelkezik, mint sok toppilóta a rali-vb élmezőnyében.