Megdöbbentő esetről számol be a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság legfrissebb híre. Mint írják, 2011. december 6-án a nappali órákban egy egri férfi tett bejelentést, miszerint éppen indulna a közel 20 éve tulajdonában lévő Lada gépkocsijával, de azt megrongálták, két fekete pöttyöt tettek a motorháztetejére, így nem mer elindulni.

Az intézkedést teljes komolysággal végző járőr megállapította a helyszínen, hogy nem történt rongálás, nem helyeztek el idegen tárgyat a motorháztetőn, csupán az ablakmosó nyílását nem vette észre a jármű tulajdonosa az elmúlt évek alatt. További rendőri intézkedésre nem volt szükség.

Ha Ön is fekete pöttyös Samarára vágyik, itt: biztosan talán párat.

Mint Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kérdésünkre elárulta, azért nem büntették meg a bácsit a rendőrség félrevezetésért, mert a járőr teljesen biztos volt benne, hogy komolyan gondolta a bejelentést. A 75-80 éves urat sokkolta a látvány, hogy valaki megrongálta Lada Samaráját. A szóvivő ugyanakkor azt is elmondta, hogy a kapitányság dolgozói nem akartak hinni a fülüknek, amikor a járőr jelentette a helyszínen tapasztaltakat. Azt hitték, átverés áldozatai.

Az év rendőrségi bejelentése 2