A BKV honlapján közölt információk szerint a két ünnep közötti napokon az iskolaszüneti napokon érvényes munkanapi menetrend szerint közlekednek a járatok. Nem jár azonban a két ünnep között az 1A, a 2A jelzésű villamos és a 261E jelzésű autóbusz.

December 31-én, szombaton napközben a hétvégi menetrend szerint közlekednek a BKV járatai, január 1-re virradóra viszont az éjszakai járatok – néhány kivétellel – kétszeres sűrűséggel követik egymást. Szilveszter éjjelén közlekedik a 6-os villamos (a 4-es villamos üzemzárástól hajnali két óráig 7-8 percenként, majd ezt követően a kora reggeli üzemkezdetig 10 percenként) és a Fogaskerekű is óránként.

Január 1-jén a vasárnapi menetrend lesz érvényben, az áruházakat érintő vonalakon pedig az ünnepnapi menetrend. Január 2-án az iskolaszünetekben, 3-ától pedig az iskolai időszakban érvényes munkanapi menetrend szerint közlekednek a BKV-járatok.
    
A MÁV közleménye szerint nincs változás az szilveszteri és az újévi menetrendben: minden nap a már korábban meghirdetett menetrend lesz érvényben.