A Hell szikszói üzemében november utolsó péntekén új dolgozók jelentek meg, akik igencsak felforrósították a hangulatot a gépsorok között. Nemhogy jobban ment volna a munka, de le kellett állítani a termelést. Ismert férfimagazinok címlaplányai pózoltak a gépesített környezetben – Nánási Pál kamerája előtt.


Az energiaital-gyártó ugyanis 2012-re is megörvendeztet néhány szerencsés műhelydolgozót. A 2011-re Playmatekkel készült erotikus naptár után a jövő évre is hasonlóval készül.

A hölgyek ezúttal: Daniludisz Niki tavalyi Playmate, Gregori Dóra (a 2011-es Miss Hungary győztese), Kocsis Alexa (a Miss Plastic Queen 2010-es, valamint Miss Fit 2011 győztese), Amina Malakona (a Playboy címlaplánya), az Összeesküvőkből ismert Varga Alexa valamint Bertók Maya (a Szépségkirálynő egyik döntőse)

A szakember kihasználta a környezet nyújtotta nem mindennapi lehetőségeket és a palackozó-gépsortól a targoncáig az összes elképzelhető extrém helyszínt bevetette a munka során. “Nagyon élveztem a munkát, hiszen a high-tech ipari környezet elképesztő kontrasztban áll a lányokkal, ráadásul fantasztikusan lehetett játszani a fényekkel” – mondta el Nánási Pál a fotózást követően.

Így készült a naptár

A naptár kereskedelmi forgalomban nem lesz elérhető, a cég Facebook oldalán lehet néhányat megnyerni.