Úgy tűnik igazzá válik a pletyka, hogy a Honda hamarosan bemutatja az NSX utódját. A kiszivárgott hírek szerint az amerikai Acura- (a Honda ottani márkája) kereskedők országos találkozóján, Las Vegasban elárulták, januárban érkezik az új modell.

Úgy tudni, a kocsi, amit a Detroiti Autószalonon kiállítanak nagyon közel lesz a korábban az Avengers,

A formára nem lehet panasz, a képek alapján dögös lesz az új NSX

A formára nem lehet panasz, a képek alapján dögös lesz az új NSX


amerikai akciófilm forgatásán látotthoz, amelyet a Vasember, polgári nevén Tony Stark vezet. Míg a Robert Downey Jr által megformált hős egy roadsterben száguld,  a szériamodell valószínűleg kupéként érkezik.  

Követve a Honda új irányzatát, amelyben már nem mint sportos modellek gyártója, hanem mint a zöldülés úttörője szerepel, a kocsiban hibrid motor lesz. Ahogy azt láttuk a CRX szellemi utódjaként megjelent CR-Z esetében is

Az NSX utódjába 3,5 literes V6-os benzines és két elektromos motor alkotta hibrid-hajtás kerülhet. Miután az egyik villanymotor az első kerekeket pörgetné, az autó összkerékhajtással is működhet. Képes lesz a benzinmotor használata nélkül, tisztán elektromos autóként is haladni, természetesen rövidebb hatótávolság és visszafogott menetteljesítmény mellett.

A 90-es évek legendás autója a Honda NSX 280 lóerős V6-os motorral készült, ám aluvázas, műanyag borítású karosszériájának köszönhetően remek menetteljesítménnyel bírt. Pár éve a Honda már tervezte az utódját, sőt: már közúton tesztelték a prototípusokat, a válság miatt azonban leálltak. Akkor még 5,5 literes V10-es motorral, 560 lóerős teljesítménnyel tervezték a visszatérést. A kocsiból végül versenyautó lett.