Két olvasónktól is olyan fotók érkeztek a szerkesztőségünkhöz, amelyeken az elmúlt hetekben fényképezett prototípusok láthatók. Az autókkal Németországban futottak össze felhasználóink, megfelelően álcázott formában.

 

Ez nem is meglepő, hiszen a sebességkorlátozás nélküli német autópályák jó lehetőséget biztosítanak a próbákhoz és Németországban akad pár autógyár. Ami érdekes ezekben a képekben, hogy az autók látszólag feleslegesen viselnek álcát. Legalábbis szerintünk.

 

Mi úgy látjuk, a négyajtós modell nem más, mint egy CLS, amelyet eredetileg tavaly októberben mutattak be. Ugyanakkor elképzelhető, hogy a karosszériában a cég új hibridhajtását tesztelik és azért rejtegetik, mert ahhoz kapcsolódóan új lökhárítókkal szerelik fel a modellt.

 

Titkosnak látszó autókat fotóztak olvasóink 2

Hasonló a helyzet a másik fotósorozattal, amelyen egyértelműen az új ML látható. A Mercedes szabadidő-autóját júniusban leplezték le. Itt ugye fennáll a lehetősége újabb változatok tesztelésének, illetve mindkét esetre igaz lehet az is, hogy a Mercedes kiadta az autókat beszállítóknak további fejlesztések teszteléséhez.

Titkosnak látszó autókat fotóztak olvasóink 3

Önök szerint milyen modellek láthatók a képeken?