Itt az első hivatalos fotó a következő generációs Honda CR-V-ről. A kép a hivatalos megfogalmazás szerint egy tanulmányautót ábrázol, amely megmutatja milyen irányba indult a Honda az új CR-V tervezése kapcsán, de nem kell nagy géniusznak lenni, hogy belássuk, közel áll a sorozatgyártáshoz. Igazából semmi sincs rajta, ami ne kerülhetne piacra.

Az X6 és a légbeömlői

Az X6 és a légbeömlői

Az X6 és a légbeömlői


Az autó orra hozza a Hondától megszokott sportos jelleget, viszont a fara kissé bumfordinak hat. Egyelőre csak ez az egy kép áll rendelkezésünkre, így majd csak akkor lehet igazán eldönteni a kérdést, ha több szemszögből is láttuk a puttonyt. Kisse fura a BMW X6-ra hasonlító hűtőnyílások használata, viszont az oldalablak igazán egyedi. Összességében az autó hozza a Hondára jellemző visszafogott tervezési vonalat.

A közlemény szerint a kocsi már év végén a kereskedésekbe kerül az USA-ban, míg Európába 2012 őszén érkezik. Az érkezése mindenképpen korai, hiszen a CR-V mostani generációját 2007-ben mutatták be, míg tavaly esett át a ráncfelvarráson, így igazából csak 2013-ban kellene piacra kerülnie a harmadik generációnak.

Várhatón továbbra is csak a jobban felszerelt modellekben lesz széria a négykerék-hajtás, az egyszerűbb változatokban csak az első keréknek jut a motor nyomatékából. Európában kéttagú motorkínálatra lehet számítani, marad a 2,0 literes benzines és a 2,2-es dízel.