Az embernek az az érzése, hogy Ken Block azért érkezett a Földre, hogy elpusztítson minden abroncsot autóiról. A Goodwoodi Sebességfesztiválon is e nemes cél érdekében járt el. A brit nézők előtt nem átallott a gyepet is felszántani. A bemutatónak az lett az eredménye, hogy sorozatban másodszor ő kapta a “Legizgalmasabb versenyző” díját az eseményen.

Ken Block csapatának összeállítása az eseményről:

A sebességmániás Lord March birtokán kialakított közel két kilométeres pályán Block két autóval száguldott. A nagyjából 150 ezer néző által megtekintett, háromnapos rendezvény során a rali-világbajnokságon használt Ford Fiesta RS WRC-t ugyanúgy meghajtotta, ahogy a Gymkhana videóknál használt, egyedi kivitelű 650 lóerős Fiestát.  

“Igazi meglepetés volt, hogy tavaly megnyertem a díjat” – mondta Block. “Nem túl gyakran fordul elő, hogy jutalmaznak, ha valakinek tönkreteszed a gyepét, pláne egy lord gyepét. Szóval elhatároztam, hogy enyém lesz a díj ismét, ebben az évben és le vagyok nyűgözve, hogy tényleg nekem adták. Imádom ezt a rendezvényt, de miért is ne tenném? Három napig játszhatok a WRC- és Gymkhana-Fiestáimmal. Ha nem is díjaznának, már akkor is nyertem volna!”

Ugyanaz belső kamerából: