Bekerül a navigációs rendszerekbe Magyarország legismertebb márkafüggetlen autószerviz-hálózata.
A különféle közérdekű szolgáltatások, látványosságok és turisztikai célpontok mellé a Bosch Service hálózat 83 magyar szakszervize is felkerült számos navigációs szoftver, illetve internetes útvonaltervező alkalmazás által használt térképekre.

Érthető lépés, a navigációs szoftverek és internetes útvonaltervezők használatának térhódításával, ennél egyszerűbben aligha csalogathatná magához az autósokat a cég. A legközelebbi szerviz hatékony elérése az éppen az aktuális meghibásodással bajlódó autósok számára a legértékesebb szolgáltatás.  

Többek között az IGO My Way, az IGO amigo, az IGO primo és a Garmin, valamint a www.utvonalterv.hu rendszereiben lesznek elérhető a hálózat tagjai.

A Bosch csoport műhelyhálózatának első hivatalos központja 1921. január 1-jén nyílt meg Hamburgban. Mára a világ legnagyobb márkafüggetlen hálózata: 147 ország mintegy 15 ezer állomásán naponta 180 ezer autó javítását és szervizelését végzik. Magyarországon 1929-ben nyitotta meg kapuit az első ilyen műhely, jelenleg 83 Bosch Service működik.