Kevesebb, mint egy hét múlva kiderül kik hazánk legszebb hölgyei. Július 14-én hirdetnek győztest a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary versenyeken is. A koronás hölgyek képviselhetik majd hazánkat világversenyeken Brazíliában, Thaiföldön és Londonban.

Ezen kívül számos nyeremény kerül majd a leendő szépségkirálynők birtokába. A Caprice felajánlásában csodálatos gyémánt ékszerekben pompázhatnak majd, a Miss World Hungary nyertese pedig hazavihet egy autót is.

Peugeot-t kap a legszebb magyar lány 2 A Peugeot már 30 éve partnere a Miss Franciaország választásnak, Idén először, Magyarországon is csatlakozik a Peugeot a szépségkirálynő-választáshoz. A Miss World Hungary nyertese egy az erre az alkalomra speciálisan dekorált Peugeot 107-est kap.

1,0 literes motorral szerelt kisautó ikertestvéreihez, a Citroën C1-hez és a Toyota Aygohóz hasonlóan remekül vezethető, agilis, viszont csak 4,5 liter az átlagfogyasztása. A hölgy biztosan értékelni fogja, hogy a 3,43 m hosszú kisautó 9,46 m-es körön képes megfordulni, azaz igazán könnyen manőverezhető.