Minden férfi fejében megfordul egyszer, milyen érzés lehet autóversenyzőnek lenni. Igazi álom ez, és egy sör mellett néha elszalad a ló, saját kis pályát képzelünk el magunknak, saját versenyautókkal, a haverok között megrendezett hétvégi futamokkal.

Úgy tűnik most érdemes eladni a családi házat eme ábránd megvalósításához, hiszen egy komplett versenyzősuli eladó. A csomag tényleg olyan mint az instant levespor, csak kifizetjük és már használhatjuk is.

Ráadásul a haverok is jöhetnek, hiszen a Dodge Grand Caravan csapatkamionhoz négy versenyzésre felkészített Honda Civic is tartozik. A kis japán vasak nem erőművészek, sima utcai ötödik generációs modellek, némi futómű tuninggal és a megfelelő biztonsági berendezésekkel felszerelve.

A karaván halad
A karaván halad

Versenyzőiskola kompletten eladó!

Versenyzőiskola kompletten eladó!

A karaván halad
Használati utasítást is kapunk
A megbízhatósággal valószínűleg nem lesz probléma
Hatalmas fordulatszámmérő fokozza a hangulatot
Versenyautósuli kompletten eladó!
Négy Honda Civic várja a volánzsonglőröket
A csomag tényleg olyan mint az instant levespor, csak kifizetjük és már használhatjuk is.
Fotó megosztása:

Négy Honda Civic várja a volánzsonglőröket

Négy Honda Civic várja a volánzsonglőröket

Mennyibe kerül mindez? Tudjuk a tengerentúlon általában minden olcsóbb, és ez ebben az esetben sincs másként, az egész pakk, tokkal vonóval, kesztyűkkel és bukósisakokkal 14,5 millió forintért várja gazdáját az eBay oldalán. Ha utánaszámolunk, jó kis utazó cirkuszt lehet kihozni a dologból, a család pedig elvan majd lakókocsiban, úgyis sokat kell utazni.