Június 1-től az Audi hazai márkakereskedői hálózata is bevezette a 4 éves garanciát, ezzel a Porsche Hungaria által képviselt valamennyi márka modelljeire érvényes ez a szolgáltatás.

Az első két évben a gépkocsikra változatlanul a kilométer korlátozás nélküli gyári garancia vonatkozik.  25-48. hónapok között a Porsche Hungaria saját Audi CarLife Plus szolgáltatása lép érvénybe. Ez a gyárival megegyező feltételeket nyújt legfeljebb 200 000 km futásteljesítményig. Emellett a program keretében négy évre nő a fényezésre nyújtott garancia, a három éves gyártói mellé plusz egy évet ad a helyi importőr.

Ez a szolgáltatás felár nélkül érvényes az összes Audi modellre. A magyarországi Audi márkaszervizekben elvégeztetett karbantartások során az Audi Mobilitásgarancia szolgáltatás érvényessége automatikusan hosszabbodik akár az autó egész élettartamára.

Az Audi hazai hálózatában elérhető garancia a márka bármely más országban működő márkakereskedéseiben is érvényesíthető.

Az Európai Unió minimum két éves garanciát ír elő, így ez az általános, de négy éves garancia sem kiemelkedő, hiszen a Hyundai öt évre nyújt garanciát, kilométer-korlátozás nélkül. A Kiánál hétéves garancia van, igaz 150 000 kilométeres korlátozás mellett.