Focirajongó gazdagok figyelem, David Beckham eladja egyik autóját! Itt a lehetőség, hogy a sztár vagy nem kevésbé híres felesége, Victoria helyébe üljön. Az autó egy 2008-as Porshe 911 Turbo Cabrio.


Eredetileg fényes fekete volt, de a sztár folyamatosan alakíttatott rajta. Így mostanra igazi gyűjtő gyöngyszem, már ha valakit érdekel ez. A Kaliforniában bejegyzett sportkocsi most matt fekete, de ugyanilyen színűek az egyedi felnijei is. Az egyedileg átcsomagolt belsőben többfelé feltűnik Beckham mezszáma, a 23-as, de rátették a felnikre, sőt nem átallottak a Porsche logót is átalakítani emiatt.

A hátsó ülések alatt egy-egy méretes mélynyomó csücsül, így ez a megoldás nem zavarta a focistát, hogy néha ide ültesse a fiait. Az autó nincs agyonhasználva, 6774 mérföldet (kb. 11 000 km) tett meg vele a jelenleg a Los Angeles Galaxyben játszó brit. Bár a Porsche híres a kiváló minőségéről, azért sem kell aggódni a kocsi miatt, mert szeptemberig még van rá garancia is.

Arról nincs hír, hogy a gyárilag 480 lóerős motorhoz hozzányúltak-e, de felesleges is, hiszen a Tiptronic váltós kivitel, mint Beckhamé, így is 3,7 másodperc alatt képes százra gyorsítani. Végsebessége 310 km/óra.

Persze Beckham a jövőben sem fog futva érkezni az edzésre, a garázsában számos luxusautó sorakozik még, közöttük egy Rolls Royce Pahntom Drophead Coupé és egy Bentley Continental GTC. A család egyébként kedveli a Porsche Turbót, hiszen Victoria Beckhamnek is volt egy ilyen, csak fehérben. Az eladó Porsche árát nem közölték.