Hasznos karácsonyi ajándékot kapott az Encsi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság: 2 db GPS-t ajánlott fel nekik a Garmin termékeket forgalmazó Navi-Gate Kft. a Navigáció a gyors segítségért program keretében. A nüvi 1200 HU autós navigációs készülékeket a GARMIN képviselője adta át a parancsnoknak.  

“Nagy öröm számunkra, hogy részesülhetünk ilyen készülékekben, mivel így a vonulásaink még biztosabbak, gyorsabbak lesznek – mondta el Kovács Sándor. Biztos vagyok benne, hogy a GPS-ek nagymértékben tudják segíteni munkánkat, akár a térképeken nem rögzített, nehezebben megtalálható címeket is tárolhatjuk benne, de a tűzcsapok koordinátáit is betáplálhatjuk a készülékbe.”

A világ vezető navigációs készülékeinek magyarországi forgalmazója, a Navi-Gate Kft. a környezettudatos életmód, az állatvédelem és a sport támogatójaként segítette már eddig a Magyar Gyermekmentő Szolgálatot, a Noé Állatotthon Alapítványt, a tiszaújvárosi tűzoltókat, az X2S tereptriatlon csapatot és Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozót is.