A Rádió Tele 5 Taxi Holding, a T-Mobile, a Telenor és az FHB Bank együttműködése révén mobiltelefonnal is lehet fizetni a taxi szolgáltatásért. Az utasok mobiltelefonjukkal egyszerűen a taxisofőrnél egyenlíthetik ki taxiszámlájukat. A szervezetek keddi közleménye szerint december 14-től közel 900 taxiban válik lehetővé a mobilfizetés.

Hamarosan elérhető lesz az a funkció is, amellyel a taxitársaság weboldalán történő megrendelés esetén már az on-line rendeléskor előre kifizethető lesz az utazás díja mobillal.

A Rádió Tele 5 körülbelül havi 160 ezer fuvart teljesít. A mobilfizetéshez az FHB Kereskedelmi Bankkal szerződést kell kötni. Ezt követően a szolgáltatáshoz kapcsolt bankszámla egyenlegének terhére fizethetnek az utasok. A szerződéskötés annál a mobilszolgáltatónál kezdeményezhető, ahol valaki előfizető.

Azonban nem csak a kényelem miatt érdemes mobillal fizetni, a Rádió Tele 5 Taxi egy kedvezményes ajánlattal is kedveskedik az innovatív fizetési megoldásra nyitott utasoknak, ugyanis a MobilFizetést választók a társaságnál elérhető legkedvezőbb tarifával utazhatnak!