Fenevadat nevelt az Opel Corsa OPC-ből a Dbilas Dynamic. A német tuningcég több mint 50 százalékkal növelte az autó 1,6-os turbómotorjának teljesítményét. Széria állapotában 192 lóerőt nyújt a négyhengeres, viszont a rödemarki cég beavatkozása után már 320 lóerő jelentkezik. A forgatónyomaték sem piskóta, 400 Nm indul a váltó felé.


Ezt a teljesítményt teljes motorátépítéssel érte el a Dbilas. Saját hajtókarjait, dugattyúit építette a gyári elemek helyére, miközben a turbót és a kipufogót is cserélte. A csomagban új légszűrő és természetesen a motorvezérlés áthangolása is szerepel.  

A végeredmény pedig egy sportkocsikkal versengő kisautó. Az 1100 kilós Corsa 5,1 másodperc alatt képes száz km/óráig gyorsítani, de a lendületnek itt koránt sincs vége. A német autópályák belső sávjában is bátran vadászhat, végsebessége 264 km/óra.  

A külsőre a többi Corsa OPC-től nem különböző autóhoz új sportfutómű jár, amellyel 20 milliméterrel alacsonyabbra kerül a karosszéria. Szintén a jobb stabilitást segíti az új kerékgarnitúra a maga 19 colos abroncsaival.

A teljes átalakítás nem egy horror összeg, 5000 euró, azaz 1,37 millió forint, ám az autó árához viszonyítva már nem is elhanyagolható.